Voorkom grote reparaties met regelmatig onderhoud

Met goed en regelmatig onderhoud voorkomt u onverwachte autopech en dure reparaties. De fabrikant van uw auto schrijft voor dat u regelmatig onderhoud aan uw auto laat uitvoeren. De kleine beurt valt onder standaard onderhoud van uw auto. Net als de grote beurt, deze is alleen veel uitgebreider en omvat andere (en meer) controlepunten dan de kleine beurt. U kunt met ieder merk en type auto bij ons terecht.

Door regelmatig onderhoud uit te voeren blijft de auto veilig rijden en wordt eventuele slijtage op tijd gesignaleerd en verholpen. Dit kan in de toekomst grote reparaties voorkomen, aangezien kapotte onderdelen voor nog meer schade aan uw auto kunnen zorgen. De kosten van het onderhoud zullen afhangen van het merk-, type auto en het bouwjaar van de auto. Of u nu een oude of nieuwe auto rijdt: wij voeren al het auto onderhoud vakkundig en voordelig uit.

Kleine onderhoudsbeurt

Tijdens de kleine beurt wordt uw auto op de belangrijkste punten gecontroleerd. Daarbij verversen we onder andere de motorolie, vervangen het oliefilter en vullen de ruitensproeiervloeistof bij.

Grote onderhoudsbeurt

Tijdens de grote beurt controleren we uw auto op een groot aantal belangrijke punten. Alle onderdelen van de auto worden nagelopen op werking, slijtage en eventuele beschadiging. Daarbij verversen we onder andere de motorolie, vervangen het olie- en interieurfilter,  en reinigen en controleren de remmen. 

Reparaties

Mochten er noodzakelijke reparaties nodig zijn, dan krijgt u vooraf een prijsopgave: zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Merken

Compared Auto(0) ×

Compare Clear All